Login
Register
Начало

Предизвикателно

Предизвикателен блог

Сафари в Дубай – топ емоции, които ще получите

Много популярна игра сред туристите е сафарито с джип в пустинята. Такова предлага всички забавления и забележителности в туристически компании, както и полярният хотел atlantis в Дубай.

С точните предложения и оферти може да попаднете на повече частни водачи за Обединените арабски емирства и дори в някои магазини можете да видите рекламите, които имат способността да предоставят възможност за  разглеждане на пустинята със сафари. Цените са по-евтини с организирана почивка.

Повечето организирани разходки в пустинята се провеждат с джипове с шестстепенна механична предавателна кутия.

На Safari с джипове понякога стават наистина интересни неща. Не пропускайте възможността за незабравима екскурзия.

На входа на пустинята може да се наложи да спрете за малко. Това често се прави, за да подобрява проходимостта на джипове в пясъка. След това започва и самото сафари. Колата вози по пясъчните дюни и образува огромни пясъчни облаци. Това не е необичаен пасаж, когато страничните прозорци са успоредни на земята, както и някои шофьор прави забавни синхронни маневри. Някои смятат подобно изживяване за по-вълнуващо именно по този начин.

Самата разходка с джип продължава около час време. Понякога се отсяда в лагера на пустинята, което често е част от програмата и е включено в цената. Ако не сте от онези авантюристи, които биха се осмелили да останат за нощта на открито под небето и сред обширната пустиня, то може да наемете стаи в хотели 4 звезди.

Сафари в Дубай е забавно и интересно изживяване за всеки съвременен човек. Сафари в Дубай е определено си заслужава посещението, атмосферата е много необичайна и това кара много туристи да се връщат с удоволствие отново.

От почивки Дубай може да получите още:

Подобряване на настроението за целия ден

Подобряване на здравето

Макробиотична среда

Проверете предварително за възможните оферти и бъдете сигурни, за да ви донесе финансови ползи, вашата екскурзия до Дубай.

Това ще направи всичко още по-привлекателно.