Login
Register
Начало

Предизвикателно

Предизвикателен блог

Как да изберем мебели за кухнята

Днешната кухня не е само микс от шкафове и чекмеджета. Тя е преди всичко добре организирано пространство, което позволява на собственика да се чувства свободен.

Днес жените могат да избират в кухнята не е само в съответствие с предпочитания, но и за удобства и практичност. В допълнение, към ергономични мебели може да се използва до максимум, с няколко функции. Например, кутията може да има едновременно и чекмедже и плъзгащ механизъм (понякога карусел).

Ако например сте имали старо обзавеждане за кухня, което е поглъщало много от пространствата, то сега е от значение да помислите за избора на ново, което да е по-практично. Вижте и как да изградим интериора с изхвърляне на секция.

Най-добрият материал е дърво. Той има много предимства:

Спрямо опазването на околната среда;

Трайност;

добра устойчивост на механични повреди;

Но има и своите недостатъците:

дървото не търпи влага;

може да развали външния вид;

има висока цена.

Последният фактор е често решаващ. Ето защо, в кухнята от масивно дърво трябва да закупите съобразно много критерии.

Търговският вид е особено важен, дори ако кухненската зона не е достатъчно голяма. Анализ на възможностите може да е от полза, за да се намери по-подходящ вариант.

Така например кухня от ПДЧ или ламинирано ПДЧ е по-икономичен и практичен вариант. Този материал е на разумна цена.

Недостатъкът е наличието на формалдехид смоли, които повишават изпаряването, а това може да доведе до здравословни проблеми.

Смолите MDF формалдехид се използват в малки количества. Те са материал заимстван от околната среда в близост до естественият.

В края на краищата, кухнята ще устои и ще зарадва очите ви. Вземете висококачествени аксесоари и разходите ви ще бъдат оправдани.

Когато сте решили да изберете цвят на кухнята, помислете за осветлението, подовото пространство и го изпълнете с оборудване, материала и аксесоари.

Откриването на "средния път" между вашите желания, способности и наличието на финансови съоръжения ще ви е от полза, за да изберете кухня. Резултатът от този избор като цяло ще насърчава и към нови обновления в дома.