Login
Register
Начало

Предизвикателно

Предизвикателен блог

Дамски Дрехи

3 рецепти за това как да се измъкнем от стреса

Всички хора сме различни. Нашите ситуации и проблеми, също. Ако на един му е студено, то друг може да вдигне температурата и всичко това в едно и също място и време. Също така стои и въпросът с леките вариации, при реагиране на стреса. Но е невъзможно да се избегне, защото живот без стрес започва, когато реакцията свършва. И присъщо на живота със стрес могат да бъдат представени коридори, през, които всеки от нас преминава. Ако сте по-бързо или по-бавен, ако сте по-тежък, или лек като перце, всичко може да е едно и също.

Изтощение – представлява изчерпването на емоционално, интелектуално или физическо ниво.

Най-важното по време на стрес – е да не спрете лечението по средата, особено ако е прекалено на сериозно.

И за да стане малко по-нагледно нека го представим като готварска книга с рецепти: http://obrazovatelno.com/.

Рецепта №1 „Яйца" с масаж

Изправете се, опитайте да се отпуснете със стиснати ръце, стиснати зъби, разкопчайте копчетата на яката, можете да масажирате шията. Изчакайте така за известно време. Почувствайте колко е натоварено тялото ви. Повторете отново и отново, казвайки на себе си: "Аз съм тук, това е моят дом (или земя, или държава –засегнете, въпросите, които ви интересуват към момента)."

Когато се възстанови чувството на твърда почва под краката си, вие със сигурност ще бъде в състояние да продължите да функционирате.

Рецепта №2 „Турция" с баня

Понякога просто трябва да помните, че обичате себе си. Особено, ако стреса, който сте преживели, някак си наранява чувствата ви.

За тази рецепта често се използва несъзнателно или съзнателно от жени, ангажирани в това, което се нарича "почистване на перата." Топла вана с аромат на билки, кремове хубава, нова прическа, масаж, или нещо в същия дух, най-важното във всички процедури е да доставят  удоволствие, в http://segashno.com/ и в минало.

За мъжете понякога начинът за разпускане е далеч по-различаващ се от този на жените. Мъжете предпочитат - удобни дрехи, слабо осветление, пура или лула за пълно спазване на изображението и чаша хубав коняк. Основното нещо е постигане състояние на релаксация и задоволство. Това може да стане с инфо от http://otgore.com/.

Рецепта №3 чаша шампанско

Наградете себе си за всеки постигнат успех. Без значение какво ще направите: дали ще ядете бонбони, ще купите букет цветя или нова вратовръзка или наистина ще си налеете чаша шампанско. Важно е, че в този момент, сте потопили в празничното настроение и това ще ви даде възможност на годност.

Дишайте дълбоко и се върнете към нормалния живот. Той няма да изглежда толкова монотонен, ако имате малки тайни и си дадете почивки за себе си. Една http://starakniga.com/ може да ви научи на всичко това и още.