Login
Register
Начало

Предизвикателно

Предизвикателен блог

Дамски Дрехи

Няколко уникални съвети как да направиш своя ден по-приятен

Знаеш ли, че всъщност може малки неща да ти помогнат да решиш простите проблеми в живота си? Е, животът е един хак и може да бъде решение. За тези от нас, които са объркани и решаването на малки проблеми в живота си все още представлява голяма трудност, то има вариант. Следователно, може да прочетеш някои съвети за уникални житейски хакове, които да направиш у дома.

1. Почистване на прах

Може би, си мързелив човек, който не иска да помете пода с помощта на метла. В действителност, твоят под изглежда толкова мръсен, защото има праха. Ако си прекалено мързелив, за да почистваш с помощта на метла, можеш да използваш вентилатор за отстраняване на праха. Просто включи вентилатора и се отърви от праха в дома си.

2. Счупено огледало на кола

Счупил си огледалото на колата и може да се наложи спешна замяна. Какво може да се използва? Просто едно огледало, което обикновено се използва, за ежедневни нужди. Използвай малкото огледало от дамската чанта и след това постави огледалото титуляр на автомобила си. Е, поне това може да е полезно и да помогне, за да издържи до пристигане на мястото за ремонта, където да поставят ново авто огледало.

3. Стойка за кола чаша

Може би се чудиш как да задържаш винаги чашата в колата без течността й да се разлива. В този случай, можеш да използвате една ролка лента и след това просто да залепиш на таблото на колата си, а след това може лесно да поставиш чашата в дупката на ролката с лента. Това е много прост метод, но значително ефективен. Виж още за авто аксесоари.

4. счупен звънец

Може би, все пак искаш да направиш звънеца на входната врата полезен. Начинът, по който е лесно, просто премахнете бутона и след това монтирайте на вратата жицата. На следващо място, напишете бележка на хартия, за да знае всеки, който идва "да звъни на звънеца, свързвайки проводниците". Е, разбира се още по-лесно ще е да намериш части от ключар.

5. Закачалка за лампа

Може да се окаже трудно да съхраниш всички лампите на тавана на дома си. Какво трябва да направиш? Е, опитате да намотаете фаровете за дома си с помощта на закачалка за дрехи. Начинът, по който е доста лесно е като използваш закачалка на тавана и след това се намотаеш лампите на закачалка. Просто преобръщане на кабела в закачалка за дрехи и всичко ще е доста по-подредено.

6. Наслади се на природата по различен начин

Може да се отегчаваш да се наслаждаваш на природата просто като седиш в предната част на къщата си. Опитайте нещо уникално и по-забавно. Начинът, по който това е съвсем просто е с един стар диван. За целта постави дивана на покрива на къщата си. Там можеш да се наслаждаваш на природата по много по-забавен начин, гледайки всичко от високо. Таванското помещение е чудесна алтернатива за подобно изпълнение.

В обобщение, това са няколко уникални съвети на живота и хаковете, които можете да направите у дома. Правейки малки хакове, това означава, че можете да направите живота си по-забавен и по-лесен. Ето защо, тези съвети могат да бъдат вдъхновяващи за всички хора, които наистина никога не разбера как да решат един малък проблем в ежедневието си.