Login
Register
Начало

Предизвикателно

Предизвикателен блог

Дамски Дрехи

Висококачествена автомобилна мултимедия


Разнообразието на мултимедията за автомобили е богато, включително външния вид, дизайна и функционалността. При много модели съществуват различни цветове на подсветката на бутоните, които се променят в зависимост от исканията на клиента. Съществено различие е дали медията притежава дисплей и какъв е той. При много модели дисплеят разрешава пресъздаване на видеофайлове и изображения, гледане на клипове, филми. В същото време дисплеят служи за ползване на различни приложения като навигация или камера за задно виждане. Големината му варира. Малкия дисплей  се намира на панела на устройството, около 3.3”, 4.1”.  По-големият излиза от самата мултимедия или е прикрепен към нея, има размер 7”, 8”, 10”.   Оттук идва разликата в друга категория мултимедия, а именно устройствата с втория вид дисплей се наричат единичен дин.

https://bgauto.eu/
Според функционалността си, мултимедията за автомобили се делят на такива с единичен, и такива с двоен дин. По предназначение, мултимедиите са универсална и специализирана.  Универсалните мултимедии разполагат с шаблонни размери. Специализираните са създадени за специфични модели и марки автомобили, според предназначението и формата си. При нас ще откриете най-разнообразни и качествени мултимедийни системи за автомобил, изключително добри продукти на изгодни цени. Предлагаме широка гама от устройства за  модели Mercedes W211, W203, W164 и т.н., за  BMW E39, E46, двоен дин за VW, SEAT, SKODA, AUDI, PORSCHE, TOYOTA и доста други. Ако имате нужда от допълнителни аксесоари, инсталиране или сервизно обслужване, ще откриете при нас всичко това. Като цяло мултимедията за автомобили, която предлагаме е една от най-добрата на пазара, стабилна и качествена на изгодна за клиента цена. Продукти, които биха задоволили нуждите и предпочитанията на всеки потребител.
Безспорен е факта, че плюсовете на мултимедиите за BMW са много. В себе си всяко устройство е събрало екстри, които биха задоволили и най-капризният клиент, независимо какво търси. Добър външен вид, разнообразни опции, ползване на Интернет, качествена и точна навигационна система.  И всичко това предложено с гаранционен срок, подсигурен от коректни производители. А не на последно място от съществено значение е и цената на устройствата, която също би удовлетворила изцяло клиента.