Login
Register
Начало

Предизвикателно

Предизвикателен блог

Дамски Дрехи

Да намерим къща под наем в София!!!

Посетете www.ues.bg и намерете луксозни къщи под наем

 

Да намерим къща под наем в София се оказва голямо предизвикателство. Дали, защото често пъти местоположението на подобни имоти е значително отдалечено или даже затънтено или просто понеже в столицата се е обособило предимно височинно строителство на големи блокови комплекси!? И все пак в София можете да наемете къща и то луксозна при това, стига да знаете, къде да я потърсите, как да се договорите за условията по наемането и какво искате да притежава самият имот? Задачата по намирането на добра къща под наем е непосилна за повечето хора, понеже тук се иска професионален нюх и поглед върху нещата. Unique Estates са компания за консултантски услуги в сферата на луксозните имоти и могат да ви предложат прекрасни къщи под наем в столицата. Вижте, къде…

Къща под наем в София!!! Мисията е възможна, ако се доверите на Unique Estates

Реално погледнато в района на София-град и област има възможности за изграждането на много нови и модерни къщи-резиденции. Ако държите да наемете къща лукс категория в центъра на столицата – предложения има, но те са значително по-малобройни и предимно в класически архитектурен стил. Ако, обаче се ориентирате към кварталите в подножието на Витоша или околностите на София – има много луксозни предложения, които биха оправдали и най-смелите очаквания за лукс, идентичност и уникалност на имота от модерен тип (прагматично е до офис сграда). Като се започне от царска Бистрица, премине се през президентска Бояна, още Симеоново, Драгалевци, кварталите Витоша, Панчарево, Малинова долина, Лозенец и други – предложения за луксозни къщи под наем в София има много.

Обикновено за къщите отдавани под наем е важно те да бъдат оборудвани с подобаващо им обзавеждане. Освен това винаги е добре да има гараж или поне място за паркиране на колите пред самата къща или странично от нея. Прекрасната спираща дъха гледка е сред предпочитанията на клиентите наематели, както и възможността за достъп до самата къща през цялата година. Цените на луксозните къщи в подобни реномирани и аристократични квартали варират в месечния наем, според големината им, точното местоположение и притежаваните екстри в имота и извън него. Една солидна по площ и масивна триетажна къща за наемане, би могла да стигне месен наем от до 1500 евро, но относно ценовите листи за наем всичко е много индивидуално и е въпрос на договаряне между наемателя и консултанта преговарящ от негово име с наемодателя!

Посетете още днес www.ues.bg и станете част от многобройните им доволни клиенти у нас и по света. Намерете идеалната къща под наем в София за вас и вашето семейство, за да направите престоя си в столицата незабравим!